luni, 1 aprilie 2013

Terapia pranica (pranic healing)

UN NOU CURS DE TERAPIE PRANICA IN 18 mai 2013!!!!


O problemă în vindecare se referă la îndoială.
Îndoiala, creează o rezistență puternică! În momentul în care te îndoiești, esti terminat!”-Marele Maestru Choa KOK Sui
Terapria pranica se foloseste cu succes asociata cu alte terapii holistice, insa ea insasi repreyinta o tehnica energetica autentica.Curatand mediul energetic si apoi aplicand terapia propusa rezultatele sunt mai durabile si mai rapide.

Terapia de Cura pranica se bazeaza pe structura de ansamblu a corpului uman.Cura pranica  este o veche stiinta si arta de vindecare care utilizeaza prana sau ki, sau energia vietii, pentru a vindeca întregul corp ,doar folosind mainile pentru a vindeca.

In Cura Pranica nu se atinge corpul fizic deoarece toate lucrările se executa în corpul energetic sau aura.
Este un sistem care foloseste prana naturala (energia vitală), pentru tratamentul diferitelor boli  in plan fizic, emotional sau mental. Acest sistem a fost conceput de marele vindecător din Filipine de origine chineză, Maestrul Choa Kok Sui, care timp de peste 20 de ani a cercetat diferite tehnici  din Est, si a dezvoltat o metoda atat de simpla incat oricine, fara capacitati paranormale sau psihice, poate practica sau beneficia de aceasta. In plus, fata de alte terapii energetice, ea cuprinde tehnici ce nu se prea găsesc în alte sisteme de terapie energetică, cum ar fi utilizarea în detaliu a pranelor cromatice si practica igienei energetice.
Prin tehnicile specifice terapeutii pranici vor putea astfel sa detecteze atât congestia (un blocaj energetic), cât si  epuizarea (o deficienta de energie) în timp ce-si trec mâinile peste corpul unui pacient. Tehnicile din vindecarea pranica ofera o eliminare mai concentrata, mai completa a congestiei energetice, în primul rând pentru ca terapeutii pranici pot folosi diferite tipuri de miscari ale mâinilor pentru aceasta tehnica, în functie de zona si de „încapatânarea" blocajului energetic.
Practic, noi nu ne formăm acum aceste simţuri, ci doar le „trezim” din starea lor „adormită”, stimuland astfel capacităţile de simţire, de percepţie şi de atenţie asupra propriei persoane şi a mediului înconjurător.
Cursul este structurat pe doua nivele:baza si mediu.
Agenda cursului pentru modului baza:
-Introducere in conceptul Terapiei de cura pranica sau vindecarii pranice
-Tehnici de pregatire a terapeutului (exercitii si practici, meditatia de a uni mintea si inima s.a.)
-Principiile curei pranice
-Organismul bioplasmatic
-Tehnici elementare de baza in cura pranica:sensibilizarea mâinilor, explorarea aurei interioare, curatarea generală si localizată, energizarea cu prana: tehnica chakrelor palmelor, absorbtia de prana, proiectarea  pranei, stabilizarea pranei proiectate.
Agenda pentru modulul de nivel mediu:
 - Izvoarele de energie si culorile
 - Maturatul organelor
 - Metode de utilizare a pranelor colorate pentru diferite afectiuni
Ce-ar fi dacă ai putea controla în mod conştient ceea ce se presupune că este un proces de autovindecare ce scapă conştientului?
Cum ar fi dacă ai putea învăţa să stăpâneşti cel mai important element al procesului, energia vindecătoare folosită de corp pentru a se repara singur?
Ce-ar fi dacă ai putea învăţa să-ţi sporeşti şi să-ţi direcţionezi energia vindecătoare pentru a avea o mai bună stare generală şi pentru a scăpa de anumite probleme de sănătate ?

Pentru informatii despre curs la tel 0722 926681

Niciun comentariu: